Deň jablka.

Viete o tom, že 21. október je Dňom pôvodných odrôd jabĺk? Preto si naši žiaci priniesli rôzne dobroty z tohto zdravého ovocia. V triedach sa objavili nielen jabĺčka či štrúdle, ale i záviny, džúsiky a jablkové výživy. Zároveň školská jedáleň zabezpečila našim švermovákom chutnú i zdravú desiatu. Týmto spôsobom sme si chceli pripomenúť pozitívne a liečivé účinky jablka na naše zdravie. Keďže tento vzácny  produkt obsahuje vitamín C, podporuje tým imunitný systém. Okrem toho znižuje cholesterol, dezinfikuje ústnu dutinu, ba dokonca čistí ďasná. Obohaťme si preto náš jedálny lístok o toto ovocie každý deň!

Ďalšie články
Timravina studnička
A je to tu! Máme víťaza! Náš skvelý  Jakub Slivka z 8. C  opäť predviedol svoj recitátorský talent  na okresnom kole súťaže…
Fotogaléria